ARJAN BEVERS VAN AVANTI KAPPERS UIT HELMOND GROTE WINNAAR VAN 31e COIFFURE AWARD EN UITGEROEPEN TOT HAIRDRESSER OF THE YEAR 2023.

17-05-2023

 

Afgelopen zondagavond, 14 mei, zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond werd, voor de derde keer in zijn glansrijke carrière, uitgeroepen tot ‘Hairdresser of the Year’. Tijdens deze 31e editie van de Oscars onder de kappersprijzen beloonde een gerenommeerde nationale en internationale jury Arjan Bevers naast de hoofdprijs ook met de Coiffure Award voor zijn TEAM Avanti Kappers uit Helmond, de award voor Dames Noord Brabant, Limburg en Zeeland èn de Pers Award. Arjan Bevers over zijn viervoudige winst en de reden om mee te doen aan de Coiffure Award: “Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

 

EMMA HEESTERS ZINGT, THIS IS BEETHOVEN! ZORGT VOOR EEN SPETTERENDE AFTERPARTY EN BEAU VAN ERVEN DORENS ON STAGE!

Na een aantal onzekere jaren was het een verademing om met zoveel zekerheid en enthousiasme het mooiste kappersgala van het jaar voor te bereiden. BN’ers, journalisten, genomineerden en genodigden verschenen in stijl op de rode loper, die voor Studio21 te Hilversum was uitgelegd. Tijdens het Coiffure Award gala werden er maar liefst 14 Awards uitgereikt. De presentatie lag in de handen van de immer charmante Beau van Erven Dorens, Emma Heesters zette de zaal op z’n kop tijdens haar muzikaal intermezzo en met liveband This is Beethoven! ging het dak eraf tijdens de afterparty.

 

SPECTACULAIRE SHOW DOOR MARK VAN WESTEROP

Schwarzkopf Professional presenteerde diens Essential Looks collectie, ditmaal door middel van een video en een tableau vivant van modellen tijdens de ontvangst. Laura van de Graaf (Schwarzkopf Professional): “Opnieuw was het gala helemaal uitverkocht. Het geeft een enorm trots gevoel om te merken dat de Coiffure Award nog altijd HET belangrijkste evenement in de kappersbranche is. Schwarzkopf Professional brengt met de Coiffure Award een ode aan het vakmanschap van kappers. We ontvingen weer prachtige inzendingen, de deelnemers dagen elkaar uit tot het allerhoogste niveau.”

Als onderbreking van de uitreiking van de awards was het podium voor Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022. Zijn show, getiteld Blank Canvas, staat voor een nieuw begin, startend vanuit totale vrijheid zonder regels. Mark kreeg uit handen van Ilham Mestour de Hall of Fame award overhandigd, omdat hij in 2022 voor de 3e maal de titel Hairdresser of the Year behaalde.

DE OVERIGE WINNAARS

Naast de 4 onderscheidingen voor Arjan Bevers werden er nog 9 Coiffure Awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’. Bjorn la Tulippe werd eerste in de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en Juliette den Ouden nam de award mee naar huis voor het onderdeel ‘dames in regio NoordHolland en Flevoland’. Louise Vlaar won in de categorie ‘heren Noord’ en voor de ‘heren Zuid’ mocht Ilkay Sökmel de award in ontvangst nemen. In de categorie ‘Avant-Garde’ won Monique van Baal uit Zeist terwijl Dagmar Goede de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’ in ontvangst nam. De ‘Consumer Award’, die ook dit jaar werd gekozen door het Nederlandse publiek, ging naar Paula Herbrink. Tot slot werd Dorien van Hoof door de jury geprezen als ‘Young Talent’. De ANKO Ondernemers Award werd uitgereikt aan Ria Dierking.

 

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023