Coiffure Award ‘CELEBRATE THE NOMINEES’ night

23-03-2023

 

 

Speciaal voor alle genomineerden voor de Coiffure Award 2023 werd in de Academy van Schwarkopf Professonal in Werkendam een avond “Celebrate the Nominees” georganiseerd, waar alle genomineerden bij elkaar kwamen om hun succes samen te vieren! Tijdens deze informatieve avond werd een scala aan waardevolle tips gegeven om zoveel mogelijk publiciteit en voordeel uit hun nominatie te halen.

Het werd een geweldige avond, een bomvolle zaal met blije deelnemers, en ze waren niet voor niets gekomen.

 

Er werd gestart met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2022, de compilatie van het gala. Vervolgens gaf Laura van de Graaf namens de organisatie een kijkje in de keuken van de Coiffure Award wedstrijd en een vooruitblik op het komende gala van 14 mei in Studio21.


Kirsten Jassies, trainer en auteur op het gebied van social media gaf een zeer interessante presentatie. Zij daagde iedereen uit hun visuele verhaal via korte video’s te delen, met de focus op de nieuwe social media (Insta reels, TikTok en AI). Daarbij gaf zij praktische tips met ‘how to’s’, ideeën en formats om mee aan de slag te gaan om extra PR uit de nominatie te krijgen.

Jurylid Mark Melief, als altijd zeer bevlogen was bijzonder complimenteus over de kwaliteit van de inzendingen en sprak zijn bewondering uit voor alle genomineerden, die zulk groot vakmanschap hadden getoond. Vooral ook de jonge mensen die nu al zo goed zijn, dat belooft wat voor de toekomst!

 

Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022 en dit jaar voor de 3e keer bekroond met de titel, vertelde op zeer gepassioneerde wijze wat zijn carrièrepad was en gaf zijn visie op het kappersvak en Coiffure Award deelnames. Succes komt niet vanzelf, je bouwt het op, stapje voor stapje, met pieken en dalen. Uiteindelijk was daar dit jaar de ultieme bekroning, Mark had zijn doel bereikt.

Het was een avond vol inspiratie, informatie en gezelligheid. Ter ondersteuning voor het promoten van de genomineerden kreeg iedere salon bij vertrek een goodiebag met een compleet PR pakket, waarmee men in hun salon en de eigen regio aan de slag kan. Nu op naar het Coiffure Award gala, 14 mei in Studio21.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: 0183-509468 / askacademynl@henkel.com

 

 

 

OVER DE COIFFURE AWARD
DE COIFFURE AWARD IS DE BELANGRIJKSTE ONDERSCHEIDING BINNEN DE NEDERLANDSE KAPPERSBRANCHE EN WORDT DIT JAAR VOOR DE 31E KEER GEORGANISEERD DOOR SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haar- trend spektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. www.coiffureaward.nl instagram: @coiffureawardnl

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023