Genomineerdenavond 14 maart: Celebrate the nominees!

08-03-2018

 

Morgen worden de genomineerden van Coiffure Award 2018 bekend gemaakt. Ben jij genomineerd? Dan ben jij van harte uitgenodigd voor de genomineerdenavond op woensdag 14 maart om 19.30 uur in de Schwarzkopf Academy in Werkendam.

 

Er is dan volop de gelegenheid om alle andere genomineerden te ontmoeten en te feliciteren. Het wordt een avond vol inspiratie en informatie, zodat je direct aan de slag kunt om jezelf en jouw salon als Coiffure Award genomineerde te promoten bij jouw (potentiële) klanten.
 
Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:
  • We starten de avond met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2017.
  • Daarna krijg je een kijkje in de keuken van de Coiffure Award en een vooruitblik op het komende gala van 22 april.
  • Vervolgens is er een gelegenheid om kennis te maken met PR bureau SchoondenBoer dat de PR voor de Coiffure Award verzorgt. Zij zijn voor jou als genomineerde beschikbaar om je in het PR-traject te begeleiden.
  • Juliette den Ouden, winnares Coiffure Award 2017 Heren Zuid geeft een korte presentatie over wat het winnen van de Coiffure Award haar gebracht heeft.
  • Tot slot zal Marjolein Bongers van House of Social Media een korte workshop geven over social media. 
 
Verder ontvang je aan het eind van de avond een prachtige goodybag en een compleet PR pakket mee. Dit zal jou ondersteunen bij het verkrijgen van zoveel mogelijk publiciteit uit jouw nominatie. 
 
Je bent van harte welkom met een introducé. Je fotograaf, visagist of stylist zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Tot de 14e! 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023