Hester Wernert Hairdresser of the Year 2011

15-05-2011

 

Zondag 15 mei beleefden vele celebrities, heel haarminnend Nederland, alle genomineerden, diverse cameraploegen en de schrijvende pers een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards: het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode. Kijk hier wie de winnaars zijn en de foto's van de avond.
Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Martijn Krabbé en bood het enthousiaste publiek een avond vol show, muziek, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties.

De Hairdresser of the Year Award ging dit jaar naar de uitzinnige Hester Wernert van Mogeen Amsterdam. Zij won de prijs voor de categorie Dames regio Noord-Holland, Flevoland en de Avant-Garde Award. De shoots zijn het resultaat van intensieve en professionele samenwerking tussen topkappers, stylisten, visagisten en fotografen, allemaal vakmensen uit de (haar)mode- en trendbranche. Hester Wernert op haar best!

Aristocratische highbrow beelden
Hester Wernert omschrijft haar winnende damescollectie als volgt: ‘De collectie is een spannende combinatie van aristocratische highbrow beelden en de elementen van moeder natuur’.
Het juryrapport van de winnende Hairdresser of the Year collectie luidt: PURE Fashion, zeer gevarieerde coupes, spannend gestyled. Verrassende kleurcombinaties. Sterk totaalbeeld met eigentijdse allure.

Over de winnende Avant Garde collectie zegt ze: ‘Ik wilde een tijdloos beeld neerzetten waarnaar je altijd blijft kijken en steeds weer iets vindt’.
Het juryrapport voor de winnende Avant Garde collectie luidt: Collectie met een architectonisch gevoel. Mooie eenvoud in fotografie en toch echte avant garde. Geweldige modellen en prachtige styling.

Statements over haarmode, fashion en identity
De winnaarsbeelden van de afzonderlijke categorieën zijn te bewonderen op www.coiffureaward.nl.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023