Haarkracht

Wij zijn Haarkracht!

Haarkracht is het zusje van de Nederlandse Kappersakademie, al meer dan 65 jaar marktleider in het onderwijs voor het kappersvak. (Oud)studenten van de Nederlandse Kappersakademie hebben bewust gekozen om te investeren in een succesvolle carrière. Deze ambitieuze kappers willen graag werken in de betere salons. Haarkracht matcht de beste kapper aan de beste salon. Zo zijn en blijven deze kappers ambassadeurs van ons mooie vak en de Nederlandse Kappersakademie. De kapsalon wordt hiermee ontzorgd en heeft de mogelijkheid om verder groeien.

Hoe werkt het?
Haarkracht zorgt ervoor dat de vacatures in jouw salon worden vervuld door kappers die (bijna) zijn afgestudeerd aan de Nederlandse Kappersakademie. Zij zijn zowel vaktechnisch als commercieel goed opgeleid. Je kunt kiezen uit pas-afgestudeerde schoolverlaters of Haarkrachten met jarenlange ervaring in de kapsalon.

Wij bespreken met jou hoeveel Haarkracht je nodig hebt en nemen vervolgens alle zorgen uit handen. Wij starten het recruitmentproces, maken alle contracten in orde en zorgen ervoor dat jouw nieuwe collega snel in jouw salon aan de slag kan. Niet tevreden? Dan kun je op ieder gewenst moment de overeenkomst beëindigen. Wel zo makkelijk!

Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan de video: https://vimeo.com/327681140 of bezoek onze website: www.haarkracht.nl

Contact
Wil je liever telefonisch de mogelijkheden van Haarkracht voor jouw salon bespreken? Dan mag je ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-2866880 en helpen je graag!

Foto's uitreiking 2019