Cyber Awards

21-02-2011

 

De historie van de Coiffure Award is rijk. Wel twintig jaar oud. En hoe de tijd is veranderd, hoe de smaak anders is geworden en hoe snel dat kan gaan, zien we duidelijk naar voren komen in ons archief. De beelden hiernaast zijn uit 2005. Gevoelsmatig lijkt dat niet ver weg, maar als je kijkt naar de stijlen, zie je duidelijk dat de trends veranderen. De kwaliteit blijft!

Niet alleen zijn de stijlen veranderd, maar ook de technieken, producten, er zijn nieuwe jonge talenten bijgekomen en er zijn ook Hall of Fame Members afgevallen uit de wedstrijd. We hebben iconen als Trevor Sorbie on stage gehad. En Anthony Mascolo bracht zelfs een gesproken boodschap tijdens één van de avonden. Hiermee kunnen we laten zien dat de Coiffure Award niet alleen bekend staat in Nederland, maar ook bij onze internationale collega’s.
Maar de tijd gaat verder….

We zijn het digitale tijdperk ingeslagen met de awards. De deelname kan tegenwoordig online worden ingevuld, beelden mogen op cd-rom worden aangeleverd (naast de prints natuurlijk), onze perskit die de genomineerden meekrijgen staat op cd-rom en we hebben een up to date website en een Facebook Fanpage. Die laatste is belangrijk om alle nieuwsfeitjes in de gaten te houden, maar ook om met elkaar als deelnemers in contact te blijven. Na de bekendmaking van de genomineerden op 25 maart 2011 kun je hier al je backstage filmpjes plaatsen en jouw collectie in low res aan de rest van Nederland tonen. Vergeet deze ook niet op de Facebook Fanpage van het Coiffure Mediaplatform te zetten. Op die manier ziet niet alleen heel Nederland jouw berichtjes, maar ook onze internationale collega’s!
Facebook is dit jaar flink ingezet om modellen te scouten, fotografen te zoeken en vooral om de laatste teasers te plaatsen op het prikbord. Hierdoor zijn meerdere nieuwe samenwerkingen ontstaan. Daarnaast heeft iedereen zich netjes gehouden aan de afspraak om geen beelden te plaatsen voor 25 maart 2011. Onze dank hiervoor!

En nu….
De tijd tikt door. Nog maar twee maanden te gaan en dan zullen we weten wie de winnaars zijn geworden tijdens onze jubileumeditie! Twintig jaar Coiffure Award, twintig jaar collecties, twintig jaar mooi haar en twintig jaar pure vakmanschap.

Agenda tot 15 mei 2011:
25 maart – bekendmaking genomineerden Coiffure Award 2011
26 maart – publicatie Coiffure Award Special De Telegraaf
Week 13 tot en met week 19 – stemmen op de Consumer Award
4 april 2011 – Genomineerdenavond in Werkendam
15 MEI – GALA AVOND!!!!!!!

Scoop!
Naast het feit dat hij zelf uit een zeer creatieve familie komt, is hij met regelmaat te zien op tv. Hij staat weken aanéén nieuwe talenten op een groot podium te steunen. Hij draagt iedereen die zich inzet voor zijn vak, een enorm warm hart toe. Meeleven met de emoties die achter een creatief vak zit, is voor hem niet vreemd. Onze presentator voor de Coiffure Award 2011 is: Martijn Krabbé!!!

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023