Save the date!

25-01-2011

 

Schrijf onderstaande belangrijke data van de Coiffure Award alvast in je agenda!

28 februari – persjurering
1 maart  – vakjurering
2 maart  – color jurering
7 maart – internationale jurering in Londen
25 maart – bekendmaking genomineerden Coiffure Award 2011
26 maart  – publicatie Coiffure Award Special De Telegraaf
Week 13 tot en met week 19 – stemmen op de Consumer Award
4 april 2011 – Genomineerdenavond in Werkendam
15 MEI – GALA AVOND!!!!!!!

De Coiffure Award is de belangrijkste brancheoverkoepelende awarduitreiking binnen de Nederlandse kapperswereld. Ongeacht met welk merk je werkt of vertegenwoordigt; iedereen die het kappersvak beoefent, kan meedoen met deze belangrijke wedstrijd.
Het winnen van een award brengt veel bekendheid met zich mee en kan je carrière en je salon een enorme boost geven. De organisatie van de Coiffure Award zet ook alles op alles om deze award landelijk te promoten en op een zeer hoog en onafhankelijk niveau te houden. Dat geldt niet alleen voor de wedstrijd, maar ook voor de avond der avonden: het gala! Ieder jaar wachten de genomineerden in spanning af wie de winnaars zijn, én wie de Hairdresser of the Year zal zijn. Daarnaast zijn er in de loop van de twintig jaar vier speciale winnaars geweest: de Hall of Fame Members.

De enige award waar je geen inschrijving voor kunt indienen, is de Hall of Fame Award.
Ben je drie keer Hairdresser of the Year geworden, dan kom je automatisch in de Hall of Fame. Dit is de laatste, maar dan ook de hoogste onderscheiding. Hierna mag je niet meer meedoen met de wedstrijd, maar mag je automatisch plaatsnemen in de jury. Mits er geen kappers van jouw salon meedoen natuurlijk! Na het drie keer winnen van de Hairdresser of the Year Award heb je wel degelijk laten zien wat jouw kwaliteiten, talenten en gave zijn.

In de twintig jaar dat de Coiffure Award bestaat, hebben we vier Hall of Fame leden: Robert van der Horst, Ad & Jane Peters, Andy Uffels en Berni Ottjes. Een waanzinnige prestatie! Deze vier leden zijn tot op de dag van vandaag op nationaal en internationaal topniveau werkzaam. Shows, collecties, presentaties en educatie staan dagelijks op hun agenda. Samen laten zij zien wat hun visie is en waarom zij thuishoren in de Hall of Fame tijdens een spetterende show die niet gemist mag worden.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023