How to do it

29-09-2010

 

10 belangrijke regels op een rij

Iedere wedstrijd heeft zijn eigen regels en deze moeten worden nageleefd. Bij een wedstrijd als de Coiffure Award is dat zeker van belang. Door de organisatie en de notaris wordt dit nauwlettend in de gaten gehouden. Maar wat waren de belangrijkste regels ook al weer? We zetten ze even voor je op een rij.

Voordat je je inschrijft om mee te doen aan deze belangrijke wedstrijd, neem je even de tijd om het reglement van de Coiffure Award door te nemen. Of niet? Het is natuurlijk wel belangrijk om vijf minuten de tijd te nemen om je geheugen op te frissen. Bijvoorbeeld waaraan het beeld moet voldoen, welke regels voor alle deelnemers gelden, waaraan je inzending moet voldoen per categorie en waar je jouw mooie inzending naar toe moet sturen. Allemaal essentiële informatie die vaak - in het enthousiasme - nog wel eens wordt vergeten.

Tijdens de Kick Off middag van de Coiffure Awards leggen de organisatieleden altijd uit wat de regels zijn en hoe je deze moet aanleveren.

10 regels in het kort
1. Wat natuurlijk belangrijk is, is dat alle kappers in Nederland mee kunnen doen aan de Coiffure Award. Ook freelancers kunnen zich inschrijven.
2. Vergeet je niet in te schrijven! En dit klinkt raar, maar vaak hebben kappers de mooiste series geschoten en vergeten ze zich door alle drukte in te schrijven.
3. Inschrijfkosten hebben betrekking op alle categorieën, met uitzondering van de Team Award, de Press Award en de Consumer Award.
4. De Coiffure Award kent negen categorieën waarvoor je je kunt inschrijven, maar er worden dertien awards uitgereikt.
5. De organisatie gaat er vanuit dat iedere deelnemer recent fotowerk (na 09-05-2010) instuurt met kapsels gemaakt van eigen hand, die speciaal voor deze wedstrijd zijn vervaardigd!
6. Jouw materiaal moet uiterlijk 31 januari 2011 voor 17:00 uur binnen zijn!
7. Lees goed de aanleverspecificaties door!
8. Kapsels mogen, met uitzondering van de categorie Avantgarde, NIET met de computer bewerkt worden. Indien het haar bewerkt is met de computer, dan wordt de inzending gediskwalificeerd.
9. Inzending ook graag digitaal aanleveren. Op de site vind je precies hoe dat moet.
10. LEES HET REGLEMENT. Het is echt belangrijk dat je de tijd neemt om het reglement door te lezen. Ook als je al jaren meedoet.

Voor alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan deze belangrijke wedstrijd, of een spectaculaire video van het evenement: check deze site of word fan van de fanpage op Facebook.
Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws!

Coiffure Award feiten:
De Coiffure Award bestaat in 2011 twintig jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. De afgelopen twintig jaar is dit evenement en deze wedstrijd enorm gegroeid en veel talenten hebben zich zowel nationaal, als internationaal bewezen.

Wie namen allemaal de felbegeerde Hairdresser of the Year award in ontvangst?
1992 – Jane Peters
1993 – Ad Peters
1994 – Andy Uffels
1995 – Robert van der Horst
1996 – Robert van der Horst
1997 – Astrid Timmer
1998 – Robert van der Horst
1999 – Ellen Marijnissen
2000 – Andy Uffels
2001 – Brenda Hollenberg
2002 – David Prowse
2003 – Rutger van der Heide
2004 – Berni Ottjes
2005 – Andy Uffels
2006 – Berni Ottjes
2007 – Ilham Mestour
2008 – Berni Ottjes
2009 – Maikel Assink
2010 – Piet-Jan Duivenvoorden

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023