Meld je aan voor de kick off

28-07-2010

 

“Waar moet een Coiffure Award inzending nu eigenlijk aan voldoen?“
Dat is een van de meest gestelde vragen aan de organisatie.
Op maandagmiddag 13 september aanstaande krijg je antwoord op deze en al je andere vragen over de Coiffure Award, tijdens de speciale ‘Coiffure Award Kick Off’ in de Academy Schwarzkopf te Werkendam. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je terecht bij een aantal experts, die je kunnen adviseren over hoe je jouw deelname aan de Coiffure Award 2011 tot een groot succes kunt maken.

Piet-Jan Duivenvoorden vertelt hoe hij te werk is gegaan èn hoe zijn winnende inzending tot stand is gekomen. Hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen?

Hans Mooijer, succesvol fotograaf, laat u samen met Hairdresser of the Year
Piet-Jan Duivenvoorden i.s.m. Sonja Duivenvoorden d.m.v. een fotoshoot zien hoe hij te werk gaat. Via een presentatie wordt uitgelegd, welk traject een inzending aflegt van inschrijving tot jurering en uitreiking. Maar we beginnen met een compilatie van de gala-avond.

De winnaars van 2010 zijn aanwezig en zij zullen hun ervaringen zeker met je willen delen. Verder zijn een fotograaf, visagist en een modellenspecialist aanwezig. Zij kunnen je op een heldere wijze uitleggen wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen.

Bovendien is het mogelijk om je fotomateriaal terug te krijgen.
Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken. Wat was goed en wat kan nog beter? Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie aanwezig waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz. enz. 

Kortom: op 13 september geven wij hét startschot voor de Coiffure Award 2011 en we zouden het leuk vinden om jou en je collega’s daar te ontmoeten!
Vanaf 13.30 uur is de ontvangst, de middag start om 14.00 uur.

Aanmelden kan telefonisch via de Coiffure Award informatielijn:
0183 509 468

En noteer de datum voor de uitreiking van de jubileumeditie vast in je agenda: op 15 mei 2011 worden de Coiffure Awards voor de twintigste keer uitgereikt.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023