Piet-Jan Duivenvoorden Hairdresser of the Year 2010

09-05-2010

 

Bekijk hier de foto’s van de avond, ook via photoflyer. Ben je er niet bij geweest, bekijk dan de registratie van de avond en geniet van de winnende haarmodebeelden.

Registratie van de avond
Zondag 9 mei beleefden vele celebrities, heel haarminnend Nederland, alle genomineerden, cameraploegen en de schrijvende pers een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards. Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Nicolette van Dam en bood het enthousiaste publiek een avond vol show, dans, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties.

De ultieme prijs is de titel: HAIRDRESSER OF THE YEAR. Deze ging dit jaar naar de uitzinnige Piet-Jan Duivenvoorden van Salon NIK te Noordwijkerhout.

Nieuwe benadering van de visie op haar
Piet-Jan Duivenvoorden omschrijft zijn collectie als volgt: ‘Haar met een rauw randje. Dat heb ik laten terugkomen in de fotografie, haar en make-up. Het is een nieuwe benadering van de visie op haar.’

Het juryrapport luidt: Prachtige variatie in stijlen en coupes. Puur fashiongevoel. Make-up, haar en styling zijn perfect in balans.

Statements over haarmode, fashion en identity
De winnende foto’s van de afzonderlijke categorieën zijn stuk voor stuk statements over haarmode, fashion en identity. Bekijk hier alle winnende beelden.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Extra prijzen
Alle winnaars krijgen naast de eeuwige roem een reis naar de Britse verkiezing van Hairdresser of the Year in Londen aangeboden. Bovendien krijgt de Hairdresser of the Year een reportage in Coiffure en een reis van Van Helden Travel. Het winnende team mag genieten van een dag bij The Original Dr. Fish van De Zwaluwhoeve in Amsterdam en een aantal categoriewinnaars ontvangt een notebook van Flexxis.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023