Genomineerden 26 maart bekend

23-03-2010

 

Het is een superspannende tijd voor deelnemers aan de Coiffure Award, maar de genomineerden zijn nu bekend! Vanaf nu kan er ook gestemd worden voor de Consumer Award. Dit is mogelijk tot 6 mei 2010.

31 maart Meet the Nominees
Speciaal voor alle genomineerden organiseren wij een netwerkavond “Meet the Nominees”, waarbij genomineerde kappers allerhande tips krijgen om zoveel mogelijk publiciteit te halen uit hun nominatie. Genomineerden ontvangen voor deze interessante avond een uitnodiging.

Programma
We beginnen met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2009. Laura van de Graaf geeft in een presentatie een kijkje in de keuken van de Coiffure Award en een vooruitblik op het komende gala van 9 mei aanstaande en Corina Kuipers verzorgt een lezing over PR.

Dominic Vleer (winnaar van de Newcomer of the Year Award 2009) geeft een presentatie over de ontwikkeling van zijn carrière en alle publiciteit die hij vorig jaar na zijn overwinning heeft gekregen en wat hij heeft gedaan om dit te bewerkstelligen.

Vervolgens zal Pauline van Aken (Presentatie-, media- en communicatietrainer, presentatrice en auteur van de boeken: ‘durf, leer en presenteer’ en ‘Wat wil je nou eigenlijk zeggen’) een korte mediatraining geven.

Woensdag 31 maart 2010
19.30 uur
Academy Schwarzkopf te Werkendam

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023