Teamspirit

18-02-2010

 

Het maken van een inzending voor de Coiffure Award is veel werk. Liefde, energie, creativiteit, inspiratie, tijd en budget gaan hand in hand om het mooiste beeld te creëren. Samenwerken en het spiegelen van je idee is dan ook erg belangrijk. Want je doet het nooit alleen. Een heel team staat klaar om jouw passie te delen en dat wat jij in je hoofd te visualiseren. Het is teamwork optima forma!

Samen met je teamleden - fotograaf, stylist, visagist en model - ben je druk bezig om het mooiste beeld te maken. Communicatie is daarom een zeer belangrijk en essentieel onderdeel. Hoe leg jij je teamleden uit wat jij in je hoofd hebt? Het helder verwoorden van jouw idee is één. Probeer je idee in niet te moeilijke woorden te verpakken. Aan de hand van een moodboard, steekwoorden en het delen van jouw technieken kunnen alle leden van het team een verbeelding maken van wat jij voor ogen hebt. Daarna is het zaak om het nog eens goed door te spreken om ruis te voorkomen. Misschien heeft één van de teamleden een goed en bruikbaar idee! Pas daarna komt het echte realiseren.

Team Award
Natuurlijk wil iedereen één van de felbegeerde beeldjes in de armen sluiten, maar het winnen van een Team Award is ook erg belangrijk voor de teamspirit. Als salon kun je aan jouw klanten laten zien dat je een winning team bent.
Je komt in aanmerking voor een nominatie in deze categorie als er meer dan drie deelnemers van één salon meedoen met de Coiffure Award. Als team sta je sterk! Vorig jaar won het team van B Amersfoort. Onafhankelijk van elkaar hadden de haarstylisten een collectie gemaakt en ingezonden en werden ze genomineerd voor de Team Award. Welk team dit jaar met deze award naar huis gaat? Daar moeten we nog even geduld voor opbrengen. Op zondag 9 mei zullen wij het weten!

Beeldmateriaal: Team Award 2009, B Amersfoort: Alexandra Wiel

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023