Kick Off 2010: “Waar moet een Coiffure Award inzending nu eigenlijk aan voldoen?“

14-07-2009

 

Dat is een van de meest gestelde vragen aan de organisatie. Op maandagmiddag 14 september aanstaande krijg je antwoord op deze en al je andere vragen over de Coiffure Award, tijdens de speciale ‘Coiffure Award Kick Off’ in de Academy Schwarzkopf te Werkendam.

Van 14.00 tot 16.00 uur kun je terecht bij een aantal experts, die je adviseren over hoe je jouw deelname aan de Coiffure Award 2010 tot een groot succes kunt maken.

De winnaars van 2009 zijn aanwezig en zij zullen hun ervaringen zeker met je willen delen. Verder zijn er een fotograaf, visagist en een modellenspecialist. Zij kunnen je op een heldere wijze uitleggen wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen.

Myra Seuren vertelt hoe zij te werk is gegaan èn hoe haar winnende inzending tot stand is gekomen. Hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen? Hans Mooyer, succesvol fotograaf, laat samen met meervoudig Coiffure Award-winnaar Glenn van Dijke d.m.v. een fotoshoot zien hoe hij te werk gaat. Via een presentatie wordt uitgelegd, welk traject een inzending aflegt van inschrijving tot jurering en uitreiking.

Bovendien is het mogelijk om niet-genomineerd materiaal terug te krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen te bekijken. Wat was goed en wat kan nog beter? Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie aanwezig waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz. enz.

Kortom: op 14 september geven wij hét startschot voor de Coiffure Award 2010 en we zouden het leuk vinden om jou en je collega’s daar te ontmoeten!

Vanaf 13.30 uur is de ontvangst, de middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Locatie: Academy Schwarzkopf, Sleeuwijksedijk 26c te Werkendam

Opgeven voor deze gratis middag kan via de Coiffure Award infolijn, tel: 0183 - 50 94 68

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023