Maikel Assink Hairdresser of the Year 2009

18-05-2009

 

Event uitreiking Coiffure Awards
Datum zondag 17 mei
Locatie Rai Elicium Amsterdam

In een al weken uitverkocht Rai Elicium te Amsterdam beleefden alle genomineerden, heel haarminnend Nederland, vele celebrities, cameraploegen en de schrijvende pers gisteren een spectaculaire avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards.
De ultieme prijs is de titel: HAIRDRESSER OF THE YEAR. Deze ging dit jaar naar een uitzinnige Maikel Assink, eigenaar van Assink Coiffures Body & Beauty te Hengelo.

Maikel Assink omschrijft zijn collectie als volgt:
Het sleutelwoord voor deze collectie is puur: puur haar, puur vrouw en puur sfeer.
Iets wat mooi is, moet je mooi laten.

Het kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Beau van Erven Dorens en bood het galapubliek een avond vol show, dans, haarmodetrends, catwalkpresentaties en een uitzinnig optreden van Gerard Joling.

De winnende foto s zijn stuk voor stuk statements over haarmode, fashion en identity. Voor uw eigen media zijn de foto's rechtenvrij beschikbaar mits het event (Coiffure Award) en de credits worden vermeld.

Alle winnaarsbeelden zijn op deze site te bewonderen.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Extra prijzen
Alle winnaars krijgen naast de eeuwige roem een reis naar de Britse verkiezing van Hairdresser of the Year in Londen aangeboden. Bovendien krijgt de Hairdresser of the Year een reportage in Coiffure en een GoBest reis aangeboden. Het winnende team heeft tevens een cheque van De Zwaluwhoeve ontvangen en voor de Avant Garde-winnaar een jaar lang op Stylink.nl een eigen portfolio-etalage en redactionele exposure.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023