Nieuwe locatie voor Coiffure Award

04-03-2009

 

The date: 17 Mei 2009
Location: RAI Elicium, Amsterdam

Na drie jaar in het inmiddels vertrouwde Studio 21 in Hilversum de Coiffure Award gevierd te hebben, verhuizen we met het evenement naar Amsterdam! En wel naar een heel bijzondere locatie: RAI Elicium.

De Coiffure Award staat voor trends, vernieuwing en onderscheidend talent in onze branche, en dat betekent dat wij met ons evenement ook onderscheidend willen zijn. Met de keuze voor de splinternieuwe locatie RAI Elicium laten wij dit zeker zien. Maar dat is niet de enige reden waarom we voor deze nieuwe venue hebben gekozen. In de loop van de jaren is de Coiffure Award uit het jasje van Studio 21 gegroeid. Mis deze gedenkwaardige avond dit jaar dus niet!

Innovatie en design
Na de fantastische successen en de geweldige samenwerking met Studio 21 is de tijd aangebroken om ons evenement meer ruimte te geven. De vele innovatieve kapperstalenten zullen dit jaar over een nieuwe rode loper lopen en samenkomen op een plek waar design hoogtij viert. Het opvallende, bijna futuristische gebouw staat tussen het Europa complex en het Holland complex van congrescentrum de RAI in Amsterdam en is helemaal van deze tijd. Mocht je toevallig in de buurt zijn, rijd er dan even langs. Want wie weet ben jij één van de kappers, die straks op het grote podium staat in deze zilverkleurige bol.

Coiffure Award agenda:
27 maart 2009 : Bekendmaking van de genomineerden
29 maart 2009 : Uitgave van de speciale Coiffure Award bijlage in De Telegraaf
1 april 2009 : Celebrate the Nominees. Speciale avond voor de genomineerden
17 mei 2009 : COIFFURE AWARD GALA AVOND!!!!

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023