Deadline! De belangrijkste data rondom de Coiffure Award op een rij

03-02-2009

 

Al maanden zijn de kappers druk in de weer met het maken van de collecties voor de Coiffure Award. Wellicht zijn de shoots meerdere malen geschoten om hét perfecte beeld te vervaardigen, maar de deadline is geweest! 31 januari was de sluitingsdatum voor de inzendingen. De organisatie heeft het erg druk met het verwerken van de inzendingen en de organisatie van het evenement. Coiffure zet de eerste belangrijke nieuwtjes op een rij.

De enveloppen liggen nu nog dicht op het bureau van de notaris. Ze liggen rustig te wachten totdat de jureringsdagen beginnen en de zware taak in handen van de juryleden komt te liggen. Een spannend moment voor alle kappers. Wie zal in maart één van die dikke enveloppen ontvangen in de brievenbus?
Van reacties van kappers weten wij dat dit een slopend moment is. Ga je die envelop wel of niet openen? Natuurlijk! Want je wilt weten of je bij die speciale groep genomineerden behoort. Op dit moment draait de organisatie en redactie op volle toeren. De locatie moet gereed worden gemaakt, het programma gefinetuned, alle fotografen en pers geïnstrueerd over wat er allemaal te wachten staat tot het bijzondere moment van de gala-avond.

Spannende tijden
Tijdens onze winnaarsreis naar Londen heeft de redactie kunnen peilen hoe het voortraject van de meedingende kappers verloopt. ‘Zenuwslopend’ was het veelgehoorde antwoord. Niet alleen het tot stand komen van de collecties vraagt veel tijd en energie, maar het wachten op de uitslag en of je bij de genomineerden behoort, is het meest spannend. En dat is het ook voor de redactie en de organisatie. Want wie zijn die genomineerden? De vele prachtige collecties worden als juwelen behandeld en de aanvragen uit het buitenland komen nu al binnen. Dat geeft ook aan dat het niveau van de Nederlandse kappers erg hoog is en dat het werk uitmuntend gewaardeerd wordt.

Noteer de eerste belangrijke datum:
27 Maart 2009: Bekendmaking van de genomineerden Coiffure Award 2009!

Exposure optima forma
Aan extra exposure ontbreekt ook dit jaar niets. Net als vorig jaar zal de Coiffure Award samenwerken met de grootste krant van Nederland: De Telegraaf. In een speciale bijlage van de krant zullen de kappers, onze branche en de Coiffure Award met de Consumer Award weer volop de aandacht krijgen. Ook op onze site zullen de laatste nieuwtjes omtrent het evenement en ook de stemmogelijkheden voor de Consumer Award staan.

Noteer de tweede belangrijke datum:
29 Maart 2009: Uitgave van de speciale bijlage van de Coiffure Award in De Telegraaf!

Het evenement!
De avond waar iedereen naar uitkijkt, en waarvoor de eerste reserveringen al binnenkomen, is de uitreiking van de Coiffure Awards. De gala-avond is hét evenement van de kappersbranche. Alle grote kappers, belangrijke merken en genodigden zullen deze bijzondere avond weer bijwonen. De organisatie is hier een vol jaar mee bezig en tracht een avond van buitengewone kwaliteit neer te zetten. Ook dit jaar zal de Coiffure Award gedenkwaardig zijn. De locatie houden we nog even geheim. Om toch alvast een tipje van de sluier op te lichten, kunnen we al melden dat niemand minder dan Beau van Erven Dorens de presentatie van de avond op zich zal nemen. Beau is erg enthousiast en verheugt zich op deze avond.

Noteer de derde belangrijke datum:
1 April 2009: Dan wordt de speciale "Celebrate the nominees"-avond gehouden in Werkendam. Noteer deze datum dus vast in je agenda, want wie weet zit jij erbij!

Noteer de vierde belangrijke datum:
17 Mei 2009: Hét gala evenement van de kappersbranche: de Coiffure Award! 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023