Read all about it

25-08-2008

 

Meer dan 52 bladen, radiozenders, tv en kranten hebben geschreven over de Coiffure Award en de kappers!!!

De Coiffure Award wordt steeds bekender bij de consumenten, maar ook in de media is ons evenement zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. De belangrijkste onderscheiding in de kappersbranche is toonaangevend en de bladen willen niets liever dan de beelden en artikelen plaatsen over dit evenement en de topkappers.

Eén van de belangrijke peilers binnen de organisatie van de Coiffure Award, is het evenement onder de aandacht brengen bij de media. De organisatie zet alles op alles om de deelnemers zoveel mogelijk media-aandacht te geven die zij verdienen. Naast de inzet van de organisatie zelf is het PR bureau Unicole, maanden bezig om alle journalisten te voorzien van informatie over het evenement, de kappers en uiteindelijk de winnaars. Het PR bureau maakt voor de genomineerde kappers speciale perspakketten zodat de kapper zelf ook het nodige kan doen om zichzelf te profileren in zijn of haar regio. De weken voor de uitslag kunnen de genomineerden zich herkenbaar maken met de speciale stickers en posters voor op de etalageruiten.

De belangstelling voor het evenement en de kappers was dit jaar hoger dan ooit. Zelfs uit het buitenland kwamen aanvragen binnen voor beelden. Dit jaar werd Berni Ottjes voor de derde keer Hairdresser of The Year en plaatste zich als lid van de Hall of Fame. Hij beaamde dat het winnen van een award en de enorme media-aandacht veel betekent voor de kappers en het kappersvak.

Start Coiffure Award 2009!
Het lijkt nog ver weg, maar de start van de Coiffure Award 2009 is gezet! De vergaderingen voor de organisatie zijn volop in gang gezet en binnenkort zal de officiële Kick Off weer plaatsvinden in Werkendam. De Kick Off is voor iedereen die mee wil doen met de wedstrijd. Tijdens deze interessante middag geven diverse Coiffure Award experts allerlei tips en tools voor deelname aan de Coiffure Award. En er is een panel van een visagist, stylist, fotograaf en vertegenwoordiger van een toonaangevend modellenbureau door wie je de foto`s van het afgelopen jaar kunt laten beoordelen.

Noteer nu in je agenda en blokkeer de datum:
Coiffure Award Kick Off middag
Datum: 15 september 2008
Locatie: Werkendam

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023