Coiffure Award gala live via kappers.tv

14-05-2008

 

Zondag 17 mei a.s. is het zover. Dan is het gala-event in Rai Elicium met een top programma en de uitreikingen van de felbegeerde Coiffure Awards. Alle kaarten zijn inmiddels verzonden en de zaal is compleet uitverkocht. Kun je er niet bij zijn? Kijk dan live mee op internet via kappers.tv  zondag a.s. vanaf 18.00 uur. Zo hoef je niets te missen!

Gala uitreiking Coiffure Award 2009
Zondag 17 mei 2009
Ontvangst 18.00 uur op de rode loper
Presentatie Beau van Erven Dorens
Locatie RAI Elicium - Amsterdam

Het jaarlijkse gala event van de Coiffure Award 2009 belooft bijzonder spectaculair te worden. Met optredens van Gerard Joling en Stanley Burleson wordt het publiek opgezweept tot de climax van de avond: de uitreiking van de awards voor Nederlands meest toonaangevende haarstylist.

SHOWS, SHOWS EN SHOWS
Beau van Erven Dorens presenteert een avond vol dynamiek met muziek van Junior, Bettina Ignacio Band en DJ Rose.

Shows volgen elkaar in stevig tempo op, zoals de Essential Looks show van Academy Team Schwarzkopf waar de nieuwste haarmode trends worden getoond. Thema s als sexy en trendy zijn hier de rode draad.

De Hairdresser of the Year 2008, Berni Ottjes, zal met zijn EMPOWERED BY BERNI laten zien waarom hij behoort tot de Hall Of Fame. Een titel enkel weggelegd voor die haarstylisten die tot drie keer toe de titel Hairdresser of the Year in de wacht hebben gesleept.

BN ERS OP DE RODE LOPER
De spraakmakende entree van het RAI Elicium complex is zondag 17 mei het toneel voor de genomineerden en vele bekende Nederlanders.
Op de rode loper worden onder andere verwacht: Henkjan Smits, Albert Verlinde, Jacques d Ancona, Lieke van Lexmond, Jim Bakkum, Hind, Inge de Bruijn, Patrick Kluivert en Rosanna Lima, Paul Schulten, Jaap Rijnbende, Inge Iepenburg, Thijs Willekens, Nikkie Plessen, Marijke Helwegen, Ronald Kolk, Jim en Bettina Holwerda, Mari van de Ven, Kim Feenstra, Glennis Grace, Nurlaila Karim, Myrna Goossen, Elize, Claire en Huub (Gouden Kooi).

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023