4 april Meet the Nominees

22-03-2007

 

Bijeenkomst voor alle genomineerden

Speciaal voor alle genomineerden organiseren wij een netwerk avond “Meet the Nominees”, waarbij je ook allerhande tips krijgt om zoveel mogelijk publiciteit te halen uit de nominatie.
Op woensdag 4 april aanstaande verwelkomen wij alle genomineerden graag om 19.30 uur in de Academy Schwarzkopf te Werkendam.

Wat kun je van deze avond verwachten?

Natuurlijk op de eerste plaats een ontmoeting met alle andere genomineerden en volop gelegenheid om elkaar te feliciteren. Om alvast in de stemming te komen zullen we de genomineerde foto’s (1 per set) ophangen, zodat je deze eens rustig kunt bewonderen.

We beginnen met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2006 en een vooruitblik op de komende Coiffure Award gala-avond op 13 mei a.s.. Je ontmoet Nicole van PR-bureau Uniquole die voor de Coiffure Award organisatie het PR-traject begeleidt.
Vervolgens zal Danny Griffioen van Burny’s je tijdens een presentatie laten zien welke mogelijkheden er zijn om publiciteit uit de nominatie te krijgen, welke ervaringen heeft hij en wat kun je als genomineerde zelf doen. Met elkaar wordt onderzocht wat het beste plan van aanpak is. 
Je ontvangt ter ondersteuning aan het eind van de avond een compleet pakket, waarmee je bij jou in de salon en de eigen regio aan de slag kunt.
Verder is er ook ruimte om specifieke vragen te stellen, in de groep of één op één. 

Inschrijven

Aanmelden kan door het inschrijfformulier, dat alle genomineerden rond 24 maart per post ontvangen, naar de Coiffure Award-organisatie op te sturen.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023