Nederlandse winnaars bij uitreiking in Londen

30-11-2006

 

Samen met de winnaars van de Coiffure Award 2006 ging de organisatie naar het bruisende Londen, om te zien wie de felbegeerde British Hairdressing Awards in ontvangst zouden nemen. Het jaarlijks terugkomende kappersevenement ‘British Hairdressing Awards’ is een extraatje voor de Coiffure Award-winnaars. Meer dan tweeduizend gasten gingen volledig uit hun dak tijdens een glamoureuze gala-avond. Een overweldigend feest waar voetbaltoeters, kappers op tafels, een zeer adremme presentator als Jonathan Ross het woord had en Jocelyn Brown met haar zang de hele zaal op zijn kop kreeg. Een evenement ook waar de Coiffure Award winnaars als VIP’s werden binnengehaald.

Verrassende ontknoping 

Voor een paar minuten hadden de kappers een Nederlands onderonsje met een topkapster die al jaren gevestigd in Londen, Antoinette Beenders. Zij was genomineerd voor Hairdresser of the Year. Helaas won zij het niet en kon een totaal sprakeloze Andrew Barton deze geweldige prijs in ontvangst nemen. En terecht, want zijn competitiepartners zijn dan ook niet de kleinsten in de branche: Errol Douglas, Akin Konizi, Angelo Seminara, Richard Ward en Antoinette Beenders zaten in het rijtje.

Celebrity High Tea 

Als voorproefje op een geweldige dag gingen de Nederlandse winnaars naar een echte Engelse High Tea in het oude maar zeer luxueuze Dorchester Hotel. Hier zitten veel internationale celebrities (gespot: actrice Brittany Murphy) achter hun kopje thee, broodjes en scones in stilte te genieten.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023