WINNAARSREIS LONDEN 2022

13-12-2022

 

 

De 30ste editie van de Coiffure Award is traditioneel afgesloten met de Winnaarsreis naar Londen. Daar bezochten de winnaars van de Coiffure Award 2022 de British Hairdressing Awards in het prestigieuze 5* Marriot Hotel Grosvenor House op Park Lane.

Maandagochtend 28 november 2022 vertrokken de winnaars vanaf Schiphol Amsterdam. Op Heathrow werden zij ontvangen door gids Lidy, die volgens traditie tijdens de busrit vertelt over het leven in Londen. Na een stop bij Buckingham Palace werd genoten van een high tea met champagne in the Berkeley. Dit chique hotel staat bekend om de speciale Prêt-à-Portea, waarbij de heerlijke zoetigheden zijn geinspireerd op ontwerpen van o.a. Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier en Prada.

 

De winnaars overnachten in het Grosvenor House Hotel, waar ook het British Hairdressing Awards gala plaatsvindt. Na de groepsfoto is het tijd voor de Champagne reception in the Ballroom, waarna tijdens een geweldige happening met ruim 1.400 gasten in the Greatroom het grote feest van start gaat. Volop inspiratie door de prachtige inzendingen die op de megagrote schermen voorbij komen, de kwaliteit spat van het schem. De award uitreikingen worden onderbroken door een muzikaal optreden van Professor Green en korte haarmodeshows van de genomineerden voor Hairdresser of the Year.

 

Uiteindelijk gaat de titel British Hairdresser of the Year naar Cos Sakkas van Toni&Guy. De after party met DJ is als altijd heel gezellig en duurde tot in de kleine uurtjes.

Na op dindag een hele dag shoppen in Londen zit deze winnaarsreis er al weer op. Vol inspiratie gaan deze winnaars weer aan de slag, om opnieuw een geweldige inzending voor de volgende Coiffure Award te maken. Want, wie wil er nu niet zo’n unieke ervaring in Londen meemaken? Op naar editie nr. 31, voor de Coiffure Award 2023!

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023