Genomineerden Coiffure Award 2022 bekend

21-03-2022

 

 

Al 30 jaar is de Coiffure Award hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement, toen en nu, is de onafhankelijkheid. Het eerste gala vond nu precies 30 jaar geleden in Huis ter Duin plaats. De competitie is een bakermat geweest voor veel succesvolle kappers van deze tijd. Ilham Mestour, Hester WernertRijn en Berni Ottjes hebben allemaal hun carrière zien groeien na het winnen van de meest toonaangevende kappersprijs van Nederland. De genomineerden van de 30ste editie van de Coiffure Award zijn inmiddels bekend. Vandaag hebben zij te horen gekregen dat hun gedrevenheid, creativiteit en toewijding ervoor hebben gezorgd dat ze in de race zijn voor een van de 13 prestigieuze Coiffure Awards. Deze jubileumeditie van het bekende gala vindt op zondagavond 15 mei in Studio21 Hilversum plaats.

 

Rechtenvrije beelden en meer beschikbaar

 

Naast de genomineerden en diens namen zijn ook hun verrassende inzendingen vrijgegeven. Deze rechtenvrije beelden zijn kosteloos beschikbaar voor publicatie met vermelding van de credits (Coiffure Award 2022, naam kapper en naam fotograaf). De beelden zijn allemaal anders, vernieuwend en uniek, gemaakt door zowel gevestigd als jong en nieuw talent. Daarnaast zijn alle genomineerden ook inzetbaar als expert, voor quotes over de laatste trends of de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar bijvoorbeeld.

 

Al het beeld nu direct beschikbaar

 

Het beeld is op te vragen via So-Pr. In alle categorieën en regio’s in high-res en low-res is het materiaal vanaf nu beschikbaar zijn. De volledige lijst met genomineerden in elke categorie is bijgevoegd als een aparte bijlage. Voor interviewaanvragen, het opvragen van quotes of vragen over het beeld neem contact op met: Laura@so-pr.com.

 

Einde persbericht. Noot voor de redactie, niet voor publicatie. Alle 73 genomineerden en de 53 salons waaraan zij verbonden zijn staan net als alle juryleden vermeld in de bijlagen. Voor aanvullende informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met So PR via Laura@so-pr.com of tel. 020.408.18.68

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023