Coiffure Award 2022 gaat van start!

14-10-2021

 

 Op maandag 25 oktober aanstaande wordt voor alle geinteresseerden de Coiffure Award 2022 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd.

Tijdens deze inspirerende en informatieve middag krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over deelname, kan je jouw netwerk uitbreiden en in contact komen met (andere) deelnemers en experts.

 

In een informele sfeer word je geïnformeerd over de Coiffure Award 2022, de 30-jaar jubileum editie! 
Juliette den Ouden, meervoudig winnaar van de Coiffure Awards en dit jaar Hairdresser of the Year 2020/21 geeft hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award. Zij zal vertellen hoe zij te werk is gegaan en hoe haar winnende inzending voor de Coiffure Award tot stand is gekomen. 
Arjan Bevers, 2-voudig Hairdresser of the Year deelt zijn geheimen en vertelt over zijn show die hij tijdens de Coiffure Award uitreiking heeft gepresenteerd.


Belangrijke onderwerpen die de revue passeren: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je?

Thema van dit jaar: ‘CRAFT THE FUTURE’!

Voor deelnemers aan de Coiffure Award 2020/21 is het mogelijk om het ingezonden fotomateriaal terug te krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken en je te adviseren. Wat was goed en wat kan beter? De winnaars van 2020/21 zijn aanwezig en zij zullen zeker hun ervaringen willen delen. Samen met de diverse experts kunnen zij op heldere wijze uitleggen wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen. Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz enz. 
Er zijn geen kosten aan verbonden! Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.

 

Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij hét startschot voor de Coiffure Award 2022, zodat je nieuwe ideeën, frisse invalshoeken en inspiratie op kunt doen èn jouw netwerk kunt versterken. We verheugen ons op jouw komst!

 

Meld je aan via askacademynl@henkel.com (naam salon en aantal deelnemers).

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023