Geen Coiffure Award gala, maar de uitreiking op 12 september gaat wèl door!

14-07-2021

 

Iedereen in onze branche had zich er enorm op verheugd om elkaar weer te zien, om samen ons mooie kappersvak te vieren. Niet voor niets had de Coiffure Award organisatie de uitreiking meer dan eens uitgesteld. We wilden de kans op een gala zo groot mogelijk maken. Het leek erop dat het ging lukken toen bekend werd gemaakt dat vanaf eind juni evenementen weer georganiseerd mochten worden. Met groot enthousiasme werd dit nieuws ontvangen, de uitnodigingen verstuurd en de organisatie ging van start.

 

Totdat plotseling het aantal coronabesmettingen enorm snel toenam en vrijdag jl. tijdens de persconferentie door demissionair premier Rutte alsnog aan de rem werd getrokken. Het is onze inschatting dat er met deze nieuwe beperkende maatregelen geen kans is om op 12 september een gala voor de hele branche te laten plaatsvinden.

 

Gelukkig lijkt een bijeenkomst met een kleiner aantal mensen op anderhalve meter wel mogelijk te zijn. Daarom worden enkel de genomineerden met hun partner uitgenodigd naar Studio21 te komen voor de uitreiking van de Coiffure Awards. De bekendmaking van de winnaars zal ook online worden uitgezonden, zodat iedereen die spannende momenten toch live kan volgen, via www.coiffureaward.nl.

 

We passen ons aan de omstandigheden aan en zullen de Coiffure Award genomineerden en de winnaars op deze manier de eer geven die zij verdienen.

 

Voor vragen over de Coiffure Award askacademynl@henkel.com of 0183-509468.

 

NB. Indien de situatie rondom het Corona-virus ons daartoe dwingt behouden wij ons het recht voor om het evenement alsnog te annuleren of aan te passen, de veiligheid van alle aanwezigen bijft onze hoogste prioriteit. Daarom zullen wij het evenement op 12 september 2021 volgens de dan geldende richtlijnen organiseren.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023