COIFFURE AWARD 2020/21 DIGITAL NOMINEES NIGHT

27-10-2020

 

Al vanaf het voorjaar zijn ze genomineerd, en nog tot het volgend voorjaar moeten zij wachten op de uitslag. Dat duurt wel erg lang! Om die tijd even te doorbreken, en met elkaar nòg een keer hun nominaties te vieren, organiseerden we een digitaal evenement. Om met z’n allen het glas te heffen en de genomineerden een leuke avond te bezorgen. 

Organisator Laura van de Graaf presenteerde de avond. In haar welkomstwoord gaf zij aan dat de organisatie niet anders kon dan de uitreiking weer uit te stellen. Er wordt enorm meegeleefd met de kappers, die door de coronacrisis door een hele moeilijke periode gaan. Ook zei zij heel trots te zijn op het ondernemersschap en de veerkracht die de kappers tonen. Het is heel belangrijk om met onze Coiffure Award community en gezamenlijke passie, positief in het leven te bijven staan.

Thijs Willekes van PR-bureau SoPr gaf een interessante presentatie over de nieuwste trends in de social media. Daarbij vertelde hij alles over algoritmes en gaf hij allerlei tips over het inzetten van Instagram, waar de genomineerden zeker hun voordeel mee kunnen doen. 

Tijdens een PubQuiz werd de kennis over de Coiffure Award getest. Wie wist het meest en gaf het snelst de antwoorden? Er werd fanatiek gestreden. De grote winnaar (die een HP Sprocket fotoprinter en een FibreClinix pakket won) was ‘Kappertje’, dat bleek het pseudoniem van Create uit Geldrop. Ook Indyra en Latisha vielen in de prijzen. 

Jeroen van der Boom verzorgde vanuit zijn eigen studio thuis een prive mini-concert, waarbij hij zelfs een imitatie van Gerard Joling en Rene Froger liet horen. Leuk dat alle genomineerden te zien waren via de Zoom-verbinding, op het scherm werd met z’n allen geproost op de nominaties! Als afsluiting werd een korte promovideo voor de komende uitreiking getoond. 

Tot ziens op 18 april 2021 in Studio21! 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023