Coiffure Award gala verzet naar zondag 18 april 2021

23-06-2020

 

Social distancing en de anderhalve meter samenleving vraagt van ieder van ons iedere dag de nodige aanpassingen. Nog altijd zijn evenementen niet toegestaan, pas vanaf september weer. Maar hoe die evenementen er dan uit zullen zien, daarvoor is het nu nog koffiedik kijken. Waarschijnlijk kijkt u net als wij reikhalzend uit naar de ontknoping van de 29ste editie van de Coiffure Award. Het gala met de bekendmaking van de winnaars zou eerst op zondag 19 april jl. plaatsvinden, maar destijds heeft de onzekere situatie rondom het coronavirus ons al doen besluiten dit te verzetten naar zondag 13 september 2020.
 
Het welzijn van onze genomineerden, genodigden, partners en medewerkers staat altijd voorop en wij als organsatie willen dan ook niet het minste risico nemen. Een van de mooiste aspecten van het Coiffure Award gala is het met elkaar vieren van ons mooie kappersvak. De genomineerden en winnaars moeten de eer krijgen die hen toekomt. Zij verdienen het om tijdens een van de belangrijkste momenten uit hun carrière op het grote podium te shinen! Bij het gala ontmoeten alle branchegenoten elkaar, het gaat ook om het maken van connectie. Juist dit alles zou met de huidige onzekerheid ten aanzien van de invulling van evenementen en de context van social distancing niet voor de hand liggen. Daarom is besloten het Coiffure Award gala opnieuw uit te stellen.

 

De bekendmaking en uitreiking van de Coiffure Awards gaat hoe dan ook door op zondag 18 april 2021, het aftellen kan beginnen. 
Of er, zoals gebruikelijk, zo’n duizend mensen in Studio21 kunnen, blijft op dit moment nog onzeker. Maar de bekendmaking van de winnaars gaat hoe dan ook op 18 april 2021 plaatsvinden. Hoe het er precies uit gaat zien, dat wordt de komende tijd vormgegeven. Omdat het gissen is hoe de wereld er dan uitziet worden er verschillende scenario’s gemaakt. Het gaat natuurlijk om een wedstrijd en om de nieuwe winnaars. Dat is het hart van de Coiffure Award. Maar wij hebben de afgelopen maanden ook gedacht: je kan je de bekendmaking van die winnaars zonder publiek heel moeilijk voorstellen. Dat zal echt een van de laatste opties zijn. Als het niet anders kan, kan het niet anders. Daar zullen we op een of andere manier rekening mee moeten houden, maar we gaan ons uiterste best doen om die beslissing niet te hoeven nemen. We moeten realistisch blijven, niemand weet of het volgend jaar helemaal door kan gaan zoals we nu bedacht hebben. Toch hebben we er vertrouwen in dat we er hoe dan ook een fantastisch feest van gaan maken.

 

De spanning blijft, wie mogen die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen? Ieders onzekerheid wordt nog een tijdje op de proef gesteld, de genomineerden mogen zich daardoor nog wat langer profileren. En de winnaars van afgelopen jaar behouden hun titel tot de nieuwe winnaars bekend worden gemaakt. Wij houden het vuurtje rondom de Coiffure Award brandend. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor ieders begrip en geduld. Wij hopen, net als iedereen, dat de verspreiding van het virus tot stilstand zal komen zodat het normale leven zoals wij dat kennen weer hervat kan worden. 

 

T Coiffure Award informatielijn    + 31  (0)183 50 94 68
Askacademynl@henkel.com

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023