Coiffure Award gala verzet naar 13 september 2020

17-03-2020

 

Natuurlijk kijkt u al weken uit naar de ontknoping van de 29ste editie van de Coiffure Award. Het gala met de bekendmaking van de winnaars zou op zondag 19 april plaatsvinden. Helaas heeft de onzekere situatie rondom het coronavirus ons doen besluiten dit event te verzetten naar zondag 13 september 2020.
 
Als organisatie staat het welzijn van onze genomineerden, genodigden, partners en medewerkers uiteraard voorop en we willen dan ook niet het minste risico nemen. Wij willen uiteraard een mooi event neerzetten, waar iedereen zorgeloos van kan genieten. Op dit moment kunnen wij in de huidige context van ongerustheid het risico niet nemen het gala op 19 april door te laten gaan. Daarom hebben we besloten het evenement uit te stellen.

Wij werken momenteel en ook in de komende tijd hard om ervoor te zorgen dat deze editie één van de mooiste gala’s ooit zal zijn. De spanning blijft, wie mogen die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen? Ieders spanning wordt nog wat langer op de proef gesteld.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw begrip. Op dit moment rest ons niet meer dan iedereen veel sterkte met de huidige situatie te wensen, en hopen dat de verspreiding van het virus heel snel onder controle zal komen zodat het normale leven zoals wij dat kennen weer hervat kan worden.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen begroeten op 13 september aanstaande bij Studio21 Hilversum.

T Coiffure Award informatielijn    + 31 (0)183 50 94 68
Askacademynl@henkel.com

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023