NIEUW: DE ANKO ONDERNEMERS AWARD!

27-01-2020

 

Excellent ondernemerschap verdient erkenning! De ANKO introduceert daarom... de ANKO Ondernemers Award! Deze eervolle prijs gaat naar een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen of creativiteit. Hij of zij mag zich een jaar lang ANKO Ondernemer van het Jaar noemen.

 

De Award wordt uitgereikt tijdens het Coiffure Award gala, maar de verkiezing wordt georganiseerd door de ANKO en heeft een eigen Award Commissie en reglement. De leden van de ANKO bepalen wie er op zondag 19 april 2020 naar huis gaat met de eretitel. 

 

Wie verdient volgens jou de ANKO Ondernemers Award en de titel Ondernemer van het Jaar 2020? Ben je zelf een SUPER ondernemer? Draag dan jezelf voor! Of ken jij een ondernemer die je een groot voorbeeld vindt of een bron van inspiratie voor alle ondernemers in de kappersbranche? Draag hem of haar dan voor! Iedereen mag zijn of haar favoriete ondernemer voordragen; ondernemer of medewerker, wel of geen ANKO-lid.

Kom in actie! https://ankoondernemersaward.nl

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023