Coiffure Award Kick-Off 2020: Meld je nu aan!

26-08-2019

 

Over een paar weken kun je je inschrijven voor de Coiffure Award 2020. Om alvast in de stemming te komen, organiseren we maandagmiddag 9 september een kick off in de Academy van Schwarzkopf Professional in Werkendam. De ideale gelegenheid om vragen te stellen over deelname, je netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts.
 
Tijdens deze informatieve middag krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over deelname, jouw netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts.
 
Kisten en Hakan Alacali, meervoudig winnaars van de Coiffure Awards voor dames en Schwarzkopf Haircolor Tecnnician of the Year, geven hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award.
Sanne van ’t Hoog van salon Bob Jansen haar & make-up uit Hoorn zal vertellen hoe zij te werk is gegaan en hoe haar winnende inzending voor de Coiffure Award dames tot stand is gekomen.
Deze middag staat open voor kappers, fotografen, visagisten, stylisten, modellenbureaus en alle andere geïnteresseerden in de Coiffure Award. Er zijn geen kosten aan verbonden! Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.
 
Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.
 
Aanmelden kan door het aantal personen te e-mailen naar askacademynl@henkel.com of via de Coiffure Award informatielijn: 0183-509468

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023