Coiffure Award Kick-Off 2019! Meld je aan!

30-07-2018

 

Op maandag 3 september aanstaande wordt voor alle geinteresseerden de Coiffure Award 2019 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd. Tijdens deze inspirerende en informatieve middag krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over deelname, de door jou ingestuurde foto’s terug te krijgen, jouw netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts. 

 
In een informele sfeer word je geïnformeerd over de Coiffure Award 2019.  
Bianca van Zwieten, Hairdresser of the Year 2018 van salon Sjenkels uit Amsterdam geeft hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award.
Indyra van Gastel zal vertellen hoe zij te werk is gegaan en hoe haar winnende inzending Consumer Award tot stand is gekomen.
Belangrijke onderwerpen die de revue passeren: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je? Er zullen verschillende fotografen, visagisten, stylisten en modellenbureaus aanwezig zijn - ‘GET CONNECTED’!
 
Voor deelnemers aan de Coiffure Award 2018 is het mogelijk om het ingezonden fotomateriaal terug te krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken en je te adviseren. Wat was goed en wat kan beter? De winnaars van 2018 zijn aanwezig en zij zullen zeker hun ervaringen willen delen. Samen met de diverse experts kunnen zij op heldere wijze uitleggen wat je moet doen om een goed eindresulataat op de foto te krijgen. Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz enz.
 
Deze middag staat open voor kappers, fotografen, visagisten, stylisten, modellenbureaus en alle andere geinteresseerden in de Coiffure Award. Er zijn geen kosten aan verbonden! Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.
 
Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij hét startschot voor de Coiffure Award 2019, zodat je nieuwe ideeën, frisse invalshoeken en inspiratie op kunt doen èn uw netwerk kunt versterken. We verheugen ons op jouw komst! 
 
Meld je aan via askacademynl@henkel.com (naam salon en aantal deelnemers).
 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023