Let’s celebrate the nominees 2018!

20-03-2018

 

Woensdagavond 14 maart was het volle bak bij de Ask Academy in Werkendam. Een geweldige opkomst van genomineerden voor de Coiffure Award 2018, om met elkaar de nominaties te vieren.


Naast het proosten met elkaar kregen de genomineerden veel informatie over wat ze te wachten staan op het gala in Studio 21 op 22 april. Maar er was ook een inspirerend woordje van jury voorzitter Berni Ottjes en vakjury member Mark Melief. Voor beide geldt dat de categorie Young Talent ze nauw aan het hart ligt. Dat is tenslotte de toekomst. Mark stelde dat het Coiffure Award virus besmettelijk is en vroeg de genomineerden om te delen, want dat is belangrijk voor de jongere generatie.


Marjolein Bongers, eigenaar House of social media, trakteerde de aanwezigen op een snelle workshop hoe je Facebook en Instagram kunt inzetten om alles uit je nominatie te kunnen halen. Juliette den Ouden sloot af met haar inspirerende verhaal. Over wat het meedoen aan de Coiffure Award haar heeft gebracht. Ze nam de genomineerden mee in een mooi verhaal over haar vele reizen als make-up en haarartiest.


Wil je er ook bij zijn op zondag 22 april? Kaarten voor het Coiffure Award gala kunnen worden besteld via het info nummer: 1083 - 509468

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023