Bekendmaking genomineerden op vrijdag 9 maart!

02-03-2018

 

De spanning stijgt, welke kappers zijn genomineerd en in welke categorie? Op 2 maart mag je eindelijk jouw prachtige werk delen met de buitenwereld. Alle deelnemers ontvangen op vrijdag 9 maart een brief waarin de nominaties vermeld staan. En vanaf 15.00 uur worden de genomineerden bekend gemaakt op de coiffureaward.nl. 

 
Genomineerdenavond
Uiteraard staat er ook weer een genomineerdenavond gepland. Wij verwelkomen graag alle genomineerden op woensdag 14 maart om 19.30 uur in de Schwarzkopf Academy te Werkendam. Er is dan volop de gelegenheid om alle andere genomineerden te ontmoeten en te feliciteren. Het wordt een avond vol inspiratie en informatie, zodat je direct aan de slag kunt om jezelf en jouw salon als Coiffure Award genomineerde te promoten bij jouw (potentiële) klanten.
 
Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:
  • We starten de avond met een visuele terugblik op de Coiffure Award 2017.
  • Daarna krijg je een kijkje in de keuken van de Coiffure Award en een vooruitblik op het komende gala van 22 april.
  • Vervolgens is er een gelegenheid om kennis te maken met PR bureau SchoondenBoer dat de PR voor de Coiffure Award verzorgt. Zij zijn voor jou als genomineerde beschikbaar om je in het PR-traject te begeleiden.
  • Juliette den Ouden, winnares Coiffure Award 2017 Heren Zuid geeft een korte presentatie over wat het winnen van de Coiffure Award haar gebracht heeft.
  • Tot slot zal Marjolein Bongers van House of Social Media een korte workshop geven over social media. 
 
Verder ontvang je aan het eind van de avond een prachtige goodybag en een compleet PR pakket mee. Dit zal jou ondersteunen bij het verkrijgen van zoveel mogelijk publiciteit uit jouw nominatie. 
Je bent van harte welkom met een introducé. Je fotograaf, visagist of stylist zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Gala 2018
Op zondag 22 april is het dan zover de Coiffure Award gala-avond. Het gala vindt plaats in Studio 21 in Hilversum. Ook dit jaar wordt het weer een glamoureus feest. Met als presentator van de avond Jort Kelder en een spetterend optreden van Kimberly bekend van The Voice Of Holland (1/2 finale). Een avond met de beste kappers van Nederland, BN-ers, haarmodeshows, een heerlijk diner én niet te vergeten een afterparty met live concert van Jett Rebel! Wees er snel bij en bestel je kaarten via het telefoonnummer (0183) 50 94 68. 
 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023