Coiffure Award Kick-Off 2018! Meld je aan!

04-08-2017

 

Op maandag 4 september wordt voor alle geïnteresseerden de Coiffure Award 2018 KICK OFF in de ASK Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd. Tijdens deze inspirerende en informatieve middag krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over deelname, de door jouw ingestuurde foto’s terug te krijgen, je netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts.

 

In een informele sfeer word je geïnformeerd over de Coiffure Award 2018. Mark van Westerop, Hairdresser of the year 2014 en 2017 en mede-eigenaar van salon Pro-Solo uit Alkmaar geeft hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award. 

Natasja Keijzer zal vertellen hoe zij te werk is gegaan en hoe haar winnende inzending Dames regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg tot stand is gekomen.

 

Deze middag staat open voor kappers, fotografen, visagisten, stylisten, modellenbureaus en alle andere geinteresseerden in de Coiffure Award. Er zijn geen kosten aan verbonden!

 

Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.

Aanmelden kan door het aantal personen te e-mailen naar askacademynl@henkel.com of via de Coiffure Award informatielijn: 0183-509468

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023