6 dec 2016: Seminar Marriët Gakes

06-10-2016

 

Op dinsdag 6 december geeft Marriët Gakes een seminar #Haircolor technician in de ASK Academy in Werkendam.

 

Marriët Gakes wordt ook wel dé kleurspecialist van Nederland genoemd.
Zij was jarenlang Color Director bij B Academy en werkt mee aan fashion- en beautyshoots voor toonaangevende magazines in binnen-en buitenland. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de haarkleur van o.a. Ilse de Lange, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko en Krystl. In 2008 won Marriët voor het eerst de prestigieuze Coiffure Award Schwarzkopf Haircolor Technician, waarmee zij haar uitzonderlijke kwaliteiten als kleurspecialist liet zien. Vervolgens won zij vanaf 2012 drie jaar op rij deze Coiffure Award en besloot de organisatie om Marriet Gakes in 2015 als kleurspecialist op te nemen in de Hall of Fame.”

Inmiddels heeft Marriet een volgende stap in haar carriere gemaakt en heeft ze een private salon op de Herengracht in Amsterdam.

 

Tijdens dit seminar zal Marriët al haar kleurgeheimen met de deelnemers delen en ga je ook zelf aan de slag!

Er worden nieuwe recepten gemengd, out of the box denken! Er wordt geoefend met een step-by-step maken (hoe omschrijf je je plan van aanpak voor de Coiffure Award) en word je geleerd om een goed mood board te maken met een helder concept.  

Zodat je een succesvolle inzending voor de Coiffure Award kan maken, maar je kan de kleurtechnieken natuurlijk ook in de salon gebruiken!

 

Ontvangst:  09.30 uur met koffie/thee/lekkers

Look&Learn

Luxe lunch

Praktijk op een oefenhoofd

Einde: 16.00 uur

Kosten: € 99,95 p.p. excl. BTW, inclusief oefenhoofd (geen contractkorting van toepassing)

 

Laat je creativiteit prikkelen en meld je aan via je rayonmanager, mail naar askacademynl@henkel.com of bel 0183-509444.

Je bent van harte welkom!

 

Deelname minimaal 10, maximaal 20 deelnemers.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023