Tips voor Coiffure Award deelnemers!

29-10-2014

 

Heb jij je ingeschreven voor de Coiffure Award 2015? Dan volgen hier wat tips die je kunt volgen om tot een goed eindresultaat te komen!

 

Lees het aangepaste reglement goed door!

Dit jaar is het reglement iets aangepast, dus lees het goed door! Het voorkomt teleurstellingen en eventuele diskwalificatie. In het reglement staat precies waaraan een inzending moet voldoen!

 
Inzendingen moeten voorzien zijn van een vooraf foto van elk model genomen (op de dag van de fotoshoot) voordat er ook maar iets met het model is gebeurd qua haar, make-up en styling (met uitzondering van de categorie Avant Garde). Het niet bijsluiten van deze foto’s kan diskwalificatie tot gevolg hebben. Bij deelname aan de categorie Schwarzkopf Haircolor Technician verwijzen wij je naar de eisen van deze categorie in het reglement. 

 

Met uitzondering van de categorieën Avant Garde en Schwarzkopf HairColor Technician of the Year mogen er niet meer dan 2 pruiken en/of haarstukken in niet meer dan 2 foto’s per collectie gebruikt worden. Indien er pruiken en of haarstukken zijn gebruikt, wordt u verzocht om dit achterop de betreffende foto’s (met potlood of een sticker) aan te geven. Indien dit niet wordt aangegeven en de organisatie constateert dat er pruiken en/of haarstukken zijn gebruikt kan dit diskwalificatie tot gevolg hebben. 

 

In het reglement staan nog meer punten waar je inzending aan moet voldoen!


Heb je vragen? Bel dan met de Coiffure Award informatielijn: 0183 50 94 68!
 

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023