Werkzaamheden NS in weekend van Coiffure Award gala!

30-04-2014

 

In het weekend van 10 en 11 mei werkt ProRail aan het spoor rondom Schiphol. Dit heeft mogelijk gevolgen voor je reis naar het Coiffure Award gala! 
  
Gevolgen voor je reis op zaterdag 10 en zondag 11 mei 
In het weekend van 10 en 11 mei 2014 rijden geen treinen op het traject Schiphol - Amsterdam Zuid - Amsterdam RAI - Duivendrecht - Diemen Zuid – Weesp. Op dit traject rijden NS-Stopbussen. 
  
Geldig vervoerbewijs 
Je kunt gebruik maken van de NS-bussen op vertoon van je NS-vervoerbewijs. Dat kan zowel met papieren kaartjes als met een OV-chipkaart. Stap je met een OV-chipkaart over van de trein op de NS-bus of andersom, dan hoef je niet apart in en uit te checken. 
  
Plan je reis 
Vanaf 10 dagen voor vertrek zie je in de NS Reisplanner wat de exacte gevolgen zijn voor jouw reis en hoe lang je onderweg bent. Kijk voor actuele reisinformatie kort voor vertrek nogmaals in de planner. Onderweg vind je jouw reisinformatie op ns.nl of in de Reisplanner Xtra. Je kunt natuurlijk ook terecht bij een van onze servicemedewerkers op het station. 
  
Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden en de gevolgen hiervan voor jouw reis, kijk je op www.ns.nl/treinverkeerschiphol

Voor meer informatie over het spoorvernieuwingsproject kijk je op www.prorail.nl/ovsaal.  

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023