Topfotograaf Carli Hermès ook in jury Coiffure Award

21-01-2014

 

Opnieuw mogen wij een geweldige naam van een jurylid bekend maken. Een topfotograaf die heeft toegezegd dit jaar graag te komen jureren voor de Coiffure Award. Carli Hermès, een van de beste fotografen van Nederland! Carli studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd internationaal bekend met zijn fotografie voor reclamecampagnes voor merken als Martini, Swatch, Levi's, Mexx, Nike, WE, Philips, Sony, BMW, Suit Supply, Artsen zonder grenzen en Mercedes Benz. Daarnaast maakte hij diverse modereportages voor toonaangevende bladen als Dutch, ELLE, Zoom, Max, Black & White, Madame Figaro, Playboy en Avenue. Ook portretteerde hij (internationale) persoonlijkheden als Edgar Davids, Inge de Bruijn, Leon de Winter, Tanja Jess, Natalie Imbruglia en Rutger Hauer.

Over zijn fotografisch werk zijn verschillende boeken verschenen. Zijn werk is tentoongesteld in diverse galeries en musea, waaronder het Groninger Museum, Galerie Rademakers in Amsterdam, het FotoFestival Naarden en Kunsthal Rotterdam.
De organisatie Coiffure Award is ontzettend trots Carli Hermès toe te mogen voegen aan de jury voor 2014! je kan zijn prachtige werk zien op www.carlihermes.com
 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023