Meld je aan voor de Coiffure Award kick-off 2014!

13-08-2013

 

Op maandag 9 september a.s. wordt voor alle geïnteresseerden de Coiffure Award 2014 KICK OFF georganiseerd. Tijdens deze informatieve middag in Werkendam kunt u in contact komen met deelnemers en collega’s en zo uw netwerk uitbreiden.

Meld je nu aan voor de Coiffure Award 2014 Kick Off door een mail te sturen naar wendy.heynen@henkel.com. 


De Kick Off staat open voor kappers, fotografen, visagisten, stylisten, modellenbureaus en alle andere geïnteresseerden in de Coiffure Award. Er zijn geen kosten aan verbonden!
Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur, eindtijd ca 16.00 uur.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij hét startschot voor de Coiffure Award 2014!

Deelnemers van de Coiffure Award 2013 kunnen hun ingezonden fotomateriaal terug krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen nogmaals te bekijken en te adviseren. De winnaars van 2013 zijn aanwezig en samen met de diverse experts kunnen zij uitleggen wat deelnemers kunnen doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen.
Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie waaraan je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz enz.
 
Agnes Westerman vertelt hoe zij te werk is gegaan èn hoe haar winnende inzending tot stand is gekomen. Na jarenlang genomineerd te zijn geweest en al een paar keer een Coiffure Award te hebben gewonnen is zij in 2013 Hairdresser of the Year geworden.

Ook Marijke Paradiek deelt haar ervaringen. Haar salon ontvangt sinds haar overwinning iedere week meer klanten. Hoe heeft zij dat aangepakt?
Belangrijke onderwerpen die de revue passeren: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je?

Dit jaar worden zoals gezegd naast kappers ook fotografen, visagisten, stylisten en modellenbureaus uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn om te netwerken. ‘GET CONNECTED’!

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij hét startschot voor de Coiffure Award 2014, zodat u nieuwe ideeën en inspiratie op kunt doen èn uw netwerk kunt versterken!

De Kick Off vindt plaats in Werkendam:
Sleeuwijksedijk 26c
4251 XB Werkendam

Aanmelden voor deze kick off is mogelijk door een email te sturen naar wendy.heynen@henkel.com. Wilt u zo vriendelijk zijn aan te geven met hoeveel personen u aanwezig wenst te zijn?
Wij verheugen ons op uw komst!

Heeft u vragen? Bel dan met de Coiffure Award informatielijn: 0183-50 94 68

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023