Meld je aan voor de kick off op 12 september

13-07-2011

 

Bekijk hier de video van de uitreiking van de Coiffure Awards 2011

Ook zo genoten van de Coiffure Awards 2011? Dan is het tijd na te denken over de Coiffure Award 2012. “Waar moet een Coiffure Award inzending nu eigenlijk aan voldoen?“
Dat is een van de meest gestelde vragen aan de organisatie.

Op maandagmiddag 12 september krijg je antwoord op deze en al je andere vragen over de Coiffure Award, tijdens de speciale ‘Coiffure Award Kick Off’ in de Academy Schwarzkopf te Werkendam. Van 14.00 tot 16.00 uur kun je terecht bij een aantal experts, die je kunnen adviseren over hoe je jouw deelname aan de Coiffure Award 2012 tot een groot succes kunt maken.

Eén van de winnaars vertelt hoe hij te werk is gegaan èn hoe zijn winnende inzending tot stand is gekomen. Hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen?

Hans Mooijer, succesvol fotograaf, laat samen met Mark van Westerop van het winnende team "Solo" een fotoshoot zien hoe hij te werk gaat. Via een presentatie wordt uitgelegd welk traject een inzending aflegt van inschrijving tot jurering en uitreiking.

De winnaars van 2011 zijn aanwezig en zij zullen hun ervaringen zeker met je willen delen. Verder zijn een fotograaf, visagist en een modellenspecialist aanwezig. Zij kunnen je op een heldere wijze uitleggen wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen.

Bovendien is het mogelijk om je fotomateriaal terug te krijgen.
Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken. Wat was goed en wat kan nog beter? Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie aanwezig waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz. enz.

Kortom: op 12 september geven wij hét startschot voor de Coiffure Award 2012 en we zouden het leuk vinden om jou en je collega’s daar te ontmoeten!
Vanaf 13.30 uur is de ontvangst, de middag start om 14.00 uur.

Aanmelden kan telefonisch via de Coiffure Award informatielijn:
0183 509 468

En noteer de datum van de uitreiking vast in je agenda: op 13 mei worden de Coiffure Awards 2012 uitgereikt.

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023