Coiffure Award gala uitverkocht!

20-04-2011

 

Op 15 mei vindt de 20e editie van de Coiffure Award plaats in het RAI Elicium in Amsterdam. Tijdens de spectaculaire gala avond vol trendshows en optredens worden de prestigieuze Coiffure Awards uitgereikt. De entreekaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Inhoud gala avond
Martijn Krabbé presenteert het avondvullende programma en omdat de Coiffure Award dit jaar 20 jaar bestaat pakken we groots uit. Het wordt een avond met spectaculaire optredens, BN'ers, de beste kappers van Nederland, een heerlijk diner en een spetterende slotact van Roel van Velzen. En voor deze bijzondere jubileumavond is er de 'Tribute to the Hall of Fame show' powered by Guy Sarlemijn waar alle Hall of Fame-leden een unieke show zullen neerzetten.

Genomineerde foto's zichtbaar voor publiek
Alle genomineerde foto's zijn te zien op www.coiffureaward.nl. Tot 11 mei kan heel Nederland zelf haar stem uitbrengen voor de Consumer Award. De 24 geselecteerde foto's zijn gepubliceerd in De Telegraaf, Talkies Magazine, op www.styletoday.nl en er zijn tv-spotjes op SBS6. Nieuw dit jaar is dat er ook via sms gestemd kan worden op de Consumer Award.

Graag tot ziens op 15 mei!

Coiffure Award Informatielijn: 0183 509 468
www.coiffureaward.nl

 

Nieuwsoverzicht
Foto's uitreiking 2023